BLISTRUP

Blistrup FO -team

Blistrup FO ligger på Blistrup skole  der er del af Gilbjergskolen i Gribskov Kommune.

Skolen ligger små 9 km fra vest for Gilleleje. Tæt på en lille skov og dejlige strande.

Blistrup Fo – består af et fast team af både pædagoger og medhjælpere, som til dagligt skaber et fantastisk fritidstilbud for Blistrup Skoles 0.-5. klasser.

Blistrup FO er inddelt i to afdelinger, hvor Rumraketten er for 0.-2. klasse og Krudttønden for 3. – 5. klasse. 6. klasses elever kan købe et klippekort til Krudttønden.

Blistrup FO rummer rigtig mange kvaliteter og værdier, men det er dog først og fremmest det pædagogiske arbejde der skal fremhæves. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang, der hele tiden skaber udgangspunkt for vores relationelle arbejde. Vi har et tæt samarbejde med skolen og hver pædagog/medhjælper følger eleverne gennem skoledagen.

Rumraketten og Krudttønden tilbyder mange forskellige sjove aktiviteter, som tager udgangspunkt i børnenes interesser og kompetencer. Aktiviteterne er også til for at skabe et godt fællesskab mellem børnene og forbedre triveslen både i skolen og i børnenes fritid.

Bevægelse er omdrejningspunktet for en stor del af aktiviteterne, heriblandt vores dage i hallen, eller ude på vores multibane.

Vi har fremmødekontrol af børnene i Rumraketten. Her i Rumraketten, har vi et Playstation rum (Vi har hver dag elektronisk spille pause fra kl. 14-15)., hvor de små kan spille. Hver klasse har en dag og to fælles dage, vi har et stort puderum hvor der bygges og kastes med puderne. I Rumraketten har de store mulighed for at komme over og lege eller være kreativ på et af værkstederne, sy værksted, krea og træ.

Krudttønden er for de store, 3.- 5. kl. Her kan der spilles pool, med eller mod en voksen, gå i hyggeren hvor de kan være lidt for sig selv, uden en voksen.

Vi spiller brætspil, kort  og pool. Tegner, maler og filter.

Er du 4. og 5. klasses barn, må du være med til Krudttønde aften, som er rullende på tirsdage, onsdage og torsdage fra kl 17-20.

Vores udendørsareal er stort og her er mange muligheder. Udover multibane, forhindrings bane , gynger mm.,  har vi vores helt egen lille skov, som der bygges huler i, i alle afskygninger. Der leges fange gennem skovens smalle sti, så motorikken styrkes.

Vi afholder sommercamp hver sommer i uge 27, for alle indmeldte børn i Rumraketten & Krudttønden. Temaet er som regel noget nyt og afsløres på indbydelsen.

I det daglige tilbyder Blistrup FO en lang række aktiviteter både indendørs og udendørs. Vi prioriterer værksteder og bevægelse og lægger vægt på at holde hallen åben, som vi har mulighed for at benytte flere dage om ugen,  kreativt værksted og sy værksted åbent mest muligt.

Værkstederne og aktiviteter veksler hen over året og tilrettelægges både i forhold til årstider og personaleressourcer.

Personale:

Elsebeth, Daglig leder.

Johnny, Pædagog.

Christina, Pædagog.

Te, Pædagog.

Inger, Pædagogmedhjælper.

Cathrine, IV Pædagog.

Vibeke, IV Pædagogisk assistent.

Kontakt: 72499120

FO-leder – Tim Ruben Bruhn Nielsen
Klubpædagog, PD i pædagogisk arbejde, Master i offentlig ledelse